Skip to main content
×

Digitaal toegankelijke website

voor Taal voor allemaal

Het streven van Taal voor allemaal is te zorgen dat communicatie voor alle ontvangers leesbaar, begrijpelijk en acceptabel is.

In Nederland is een grote groep mensen die moeite heeft met het begrijpen van taal. Taal voor allemaal heeft zich ten doel gesteld om bedrijven, organisaties en instellingen te voorzien van kennis om op die wijze taal toegankelijker te maken. Door het geven van workshops en trainingen en het hertalen van materialen kan deze kennis gedeeld worden. Opdrachtgevers van Taal voor allemaal zijn organisaties die klantcontact hebben. Denk aan bijvoorbeeld: ziekenhuizen, belastingdienst, overheidsinstanties, zorgverzekeraars, telecombedrijven en andere instellingen met particuliere dienstverlening.

Taal voor allemaal wilde graag een website. Niet alleen voor informatievoorziening voor (potentiële) opdrachtgevers, maar ook als platform waarop kennis gedeeld kan worden met aangesloten partners en experts.

Ivengi heeft ervoor gezorgd dat de website digitaal toegankelijk is en voldoet aan het AA-niveau van de WCAG richtlijnen. Hierin worden eisen beschreven om drempels (functioneel, technisch, visueel en inhoud) voor gebruikers met beperkingen te voorkomen.

Verder werd de website gekoppeld aan Google Analytics en Search Console. Hierdoor kan geavanceerde informatie bekeken worden over het gebruik van de website. Aanvullend hierop kunnen custom events worden ingeregeld, zodat specifieke acties en onderdelen van de website gemonitord kunnen worden.

Enid Reichrath, Ontwikkelaar en trainer Taal voor allemaal
Ivengi heeft betrokken en kundige mensen in dienst die luisteren naar de wensen van ons als klant. En die constructief met ons meedenken. Bij Ivengi staat de deur voor je open!

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation