Skip to main content
×

Intranet Thuiszorg Groot Limburg

Een efficiënt en effectief middel om met mobiele werknemers te communiceren en om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Een interactief intranet

Thuiszorg Groot Limburg heeft Ivengi gevraagd voor een interactief intranet dat de kwaliteit van dienstverlening kan borgen en de verbondenheid tussen medewerkers verhoogt.

Over Thuiszorg Groot Limburg

Stichting Thuiszorg Groot Limburg (STGL) zorgt ervoor dat mensen thuis kunnen blijven wonen middels een passend pakket aan zorg en/of ondersteuning. Het werkgebied van STGL is Maastricht, Eijsden-Margraten, Meerssen en Valkenburg. STGL heeft de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan, wat ook blijkt uit een score van 9.2 op Zorgkaart Nederland.

De uitdaging

Met personeel dat veelal bij cliënten thuis is, aangevuld met een groep van ZZP’ers, was het een uitdaging om effectief met het personeel te communiceren, om de succesvolle uniforme werkwijze te borgen en om onderlinge verbondenheid tussen werknemers te stimuleren. Daarnaast was er behoefte aan een centrale plek voor documenten en werkprotocollen. Het was daarbij belangrijk dat alle informatie op alle soorten apparaten te bekijken is.

De oplossing

Thuiszorg Groot Limburg is met het idee van een Intranet gekomen en heeft Ivengi gevraagd dit te ontwikkelen. Om tot een oplossing naar wens te komen heeft Ivengi eerst verschillende designs gemaakt. Vervolgens is het intranet functioneel naar wens ingericht. Zo is er ruimte voor nieuws, snelkoppelingen naar relevante programma’s, het kwaliteitshandboek en een overzicht van alle medewerkers mét foto en contactgegevens.

Het resultaat

STGL heeft het platform inmiddels geruime tijd in gebruik. Dankzij het Intranet weten nieuwe werknemers direct wat van hen wordt verwacht, kunnen ze zien wie hun collega’s zijn en hebben ze een centrale plek van waar zij hun gehele werk kunnen organiseren. Bestaande medewerkers hebben een centrale plek van waaruit zij alle applicaties kunnen bereiken, contactgegevens van hun collega’s kunnen opzoeken en up-to-date blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de organisatie.

Deel deze pagina op
Device Orientation