Skip to main content
×

Nieuwe website Vivantes: een krachtig beeld

Lancering nieuwe website Vivantes

Lancering nieuwe website Vivantes

Ivengi heeft recentelijk de nieuwe website voor Vivantes vernieuwd. Lees hieronder de lovende reactie vanuit Vivantes.

De ouderenzorg is enorm in ontwikkeling en na acht jaar was het sowieso tijd voor een nieuwe website voor Vivantes. De oude site was ‘op’ en stond vol met oude informatie. Met een dik programma van eisen kwamen wij uit bij Ivengi. Doel was een website die met veel fotografie (en op een later moment ook video) en zo min mogelijk tekst een goed beeld geeft van Vivantes.

We wilden onze locaties een eigen pagina geven, om hun ‘coleur locale’ en activiteiten zichtbaar te maken naar onze toekomstige bewoners, hun familie en mantelzorgers. Maar vooral moest onze website ook naar nieuwe medewerkers uitnodigen en Vivantes als werkgever een duidelijke eigen smoel geven.

Mark Mies
De samenwerking met Ivengi verloopt heel fijn. Dat is prettig, omdat wij hiermee een partner hebben gevonden die ons kan aanvullen in kennis die wij niet in huis hebben. Aan de achterzijde zit de website heel goed in elkaar. Het werkt prettig en we zijn goed vindbaar.

De komende periode staat in het teken van de mogelijkheden van de website ten volle benutten. Er worden 360 graden foto’s gemaakt binnen in de locaties die straks op de website te vinden zijn. De agenda moet nog goed gevuld worden door de locaties en we gaan investeren in video en extra fotografie. Nog genoeg te doen dus!

Neem eens een kijken op www.vivantes.nl en kom over een paar maanden gerust nog eens terug!

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation