Skip to main content
×

Even voorstellen: Carlo Vriezelaar

Hi!

Mijn naam is Carlo Vriezelaar. Een sportieve en ambitieuze jongeman die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en kansen – op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Ik heb meerdere jaren, in verschillende landen gewoond, maar woon nu sinds een aantal jaren weer in mijn geboortestad: Maastricht.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst zwetend in de sportschool of reizend door een ander land. Ik hou van cultuur, natuur, eten en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Ik maak graag lange wandelingen in de bergen en bossen – zowel in de directe omgeving van Maastricht als in het buitenland op vakantie.

In juli 2022 ben ik begonnen als Support Consultant voor Ivengi. Hier werk ik, samen met mijn gewaardeerde collega’s, voor het Easyfunders platform. Met behulp van de ervaringen en lessen die ik meeneem uit vorige posities zet ik de best mogelijke beleving voor je neer.

Ik hoop je graag te zien voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek op kantoor, op locatie of in een online vergadering.

Samen nieuwe successen halen en vieren, daar ga ik voor!

Carlo Vriezelaar
De klant is koning!

Meer weten?

Carlo Vriezelaar

Support consultant Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation