Skip to main content
×

Even voorstellen: Daniëlle Branje

Even voorstellen...

Mijn naam is Daniëlle Branje

Ik ben sinds kort gestart bij Ivengi als Support Consultant voor Easyfunders.

Het is mijn verantwoordelijkheid om de gebruikers van de applicatie zo goed mogelijk te ondersteunen via de Service Desk en te zorgen voor begrijpelijk geschreven handleidingen en release notes. Tevens zal ik trainingen geven aan de gebruikers.

Projecten kunnen complex zijn, maar vallen of staan met de juiste communicatie. Hiervoor zal ik de spin in het web zijn tussen de ‘interne’ en ‘externe’ klant.

De juiste voorbereiding is het halve werk en niets werkt prettiger dan duidelijkheid tussen ons en u als opdrachtgever. Samen met het team zorg ik voor een optimaal ingerichte applicatie zodat u de beste gebruikerservaring krijgt.

Daniëlle Branje
Als Support Consultant voor Easyfunders mag u van mij verwachten dat ik uw projecten aandachtig zal begeleiden en ondersteunen.

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten (wandelen, hardlopen, fotografie), aan het werk in onze moestuin of bezig met allerlei creatieve projecten.

Na een paar jaar in de randstad te hebben gestudeerd en te hebben gewerkt bij o.a. de Digitale Steden Agenda, ben ik sinds een aantal jaar weer terug in het Zuiden.

Samen met mijn vriend, dochtertje en kat wonen wij aan de rand van Maastricht.

Hopelijk mag ik snel kennis met u maken en mocht u op basis van mijn voorstelling vragen hebben, dan neem gerust contact met mij op.

Met hartelijke groeten,
 

Meer weten?

Daniëlle Branje

Support Consultant Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation