Skip to main content
×

Even voorstellen: Nadine Wendel

Even voorstellen; ik ben Nadine Wendel en ik ben onlangs bij Ivengi gestart met een dubbele functie als Communicatiemedewerker en Business Consultant. Een dubbelrol die goed bij mij past, want ik zet graag mijn verschillende superskills in om mijzelf én Ivengi te laten groeien.

Met mijn achtergrond in taal en communicatie en ervaring met online marketing, past de veelzijdige rol van communicatiemedewerker perfect bij mij. In deze functie ga ik vooral aan de slag om de positie van Ivengi te versterken. Ik hou de website bij en zorg voor relevante communicatie richting onze klanten. Om nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen, is het erg belangrijk om online in beeld te zijn en te blijven. Misschien is het je al opgevallen dat er veel vaker nieuwe content op social media staat, maar ik richt me ook op onze eigen website met relevante artikelen en informatie over onze producten.
 

Ivengi heeft al zo veel gave projecten uitgevoerd en digitale producten ontwikkeld. Daar mag meer aandacht voor komen!

Daarnaast ga ik ook aan de slag voor onze klanten die hulp nodig hebben op het vlak van content, communicatie of online marketing. Of het nou éénmalig of structureel is. Kunnen we je ergens bij helpen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we even naar de mogelijkheden.

Bij Ivengi mag ik de functie als communicatiemedewerker combineren met de taken voor business consultant. Met mijn jarenlange ervaring als projectmanager is dit een perfecte combinatie. Ik denk graag mee met onze klanten hoe we hun vraagstuk of probleem het best kunnen oplossen. Daarna begeleid ik het project van begin tot eind en zorg ik dat het volgens wens, planning en scope wordt opgeleverd.

Komen we tijdens het project hobbels tegen, zoek ik uit hoe we die met het beste resultaat kunnen oplossen.   

In mijn vrije tijd geniet ik graag van een goed boek of een lange wandeling in de natuur. Ik heb al een aantal langeafstandswandelingen afgelegd, zoals de National Park Trail (België) en de Dutch Mountain Trail (NL). Wandelen doe ik niet alleen in ons vlakke landje, maar ik pak ook graag wat hoogtemeters mee. Zo heb ik al heel wat voetstappen in de Alpen en zelfs in de prachtige en ruige Tatra liggen.  

Ik ben daarnaast ook graag creatief bezig. Als dat niet met taal is, dan met handwerk zoals breien of borduren. Ik hou wel van een uitdaging en mijn lijfspreuk is dan ook: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Een uitstekend motto om op alle facetten in het leven toe te passen!

Van origine kom ik ‘van boven de rivieren’. Voor mijn studie ben ik naar het zuiden getrokken en ben ik mijn hart verloren aan ‘ut sjoene Mestreech’. Hoewel ik momenteel in het Belgische Maaseik woon met mijn partner en kat, voelt Maastricht nog altijd een beetje als thuiskomen. Ik werk met veel plezier op ons kantoor in Maastricht met veel Maastrichtse collega’s en klanten.

Ik hoop binnenkort eens in het echt kennis te kunnen maken voor een mooi nieuw project of gave communicatieve uitdaging.

Nadine Wendel
Of misschien wil je alleen een goede wandeltip? Ook geen probleem; ik hoor graag van je!

Meer weten?

Nadine Wendel

Communicatie & Business Consultant Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation