Skip to main content
×

Zorginstelling XONAR

maakt digitale stappen

Wie is XONAR?

XONAR is een aanbieder van Jeugd & Opvoedhulp, Vrouwenopvang & Hulpverlening en Transculturele Hulp. Ze bieden een breed aanbod van lichte tot zware hulp met specifieke expertise op trauma, crisis en autisme. Bij XONAR focussen ze op wat er wel kan en lukt. Zij leren ouders, kinderen en jongeren, vrouwen en vluchtelingen om weer te geloven in hun eigen capaciteiten.

De oplossing

In opdracht van Xonar heeft Ivengi de nieuwe website ontwikkeld. Hierin is de customer journey onder de loep genomen en het design op basis van wireframes ontwikkeld, om daarmee niet alleen een geoptimaliseerde contentstructuur te bieden, maar ook een verbeterslag qua usability door te voeren.

Klant aan het woord

"Het was hoog tijd om onze website te vernieuwen, dat besloten we binnen XONAR begin dit jaar! Een fris ogende website die, met behoud van onze huidige huisstijl, toch net een slagje professioneler zou ogen. Die op een overzichtelijke manier onze grote hoeveelheid informatie over kon brengen en natuurlijk technisch perfect in orde zou zijn. En dan met voldoende ondersteuning wat betreft SEO. Met die eisen gingen we op zoek naar een partij die ons hierbij kon helpen en al snel kwamen we in contact met Ivengi. Na 4 pitches van 4 verschillende bedrijven te hebben gehoord stak die van Ivengi er met kop en schouders bovenuit! De samenwerking werd gestart en al snel merkten we dat dit wel goed zou komen. We werden voorzien van goed advies en kregen voldoende mogelijkheid om te sparren. We zijn enorm tevreden met het resultaat. De website voldoet aan alle door ons gevraagde zaken en meer!"
 

Lindy Sevriens, communicatiemedewerker XONAR
We verheugen ons al op de verdere door ontwikkeling van de website en de hierbij behorende samenwerking met Ivengi !

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation