Skip to main content
×

Centraal & veilig zakendoen

Optimale ondersteuning van dealers door realisatie portal

Over Leolux

Al tachtig jaar laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeen over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen.

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies past bij de klant. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt: in modellen, comfortopties, stof- en leer bekledingen en kleuren. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering. Dat kan alleen omdat Leolux in Nederland, vlakbij haar afzetmarkt, produceert met uitgekiende logistieke systemen. Zo creëert Leolux pluriforme meubelen voor pluriforme mensen.

De uitdaging

Leolux was op zoek naar een totaalleverancier voor hun digitale diensten, die niet alleen een goede website kon maken, maar ook een partner die koppelingen kon leggen naar hun interne systemen. Verder moest de partner in staat zijn zich in te leven en mee te denken. Deze partner hebben ze gevonden in Ivengi!​

De oplossing

De oplossing is vrij breed opgezet. Zo is er allereerst een responsive website ontwikkeld van waar klanten en dealers een ingang hebben naar verschillende functionaliteiten:

Beeldenbank

De pers en dealers hebben de mogelijkheid om op één centrale plek alle fotomateriaal van Leolux in hoge resolutie te downloaden. Dit kan foto voor foto, maar ook in een batch.

Outlet store

Dealers hebben de mogelijkheid zelf producten van Leolux te selecteren, die ze uit hun collectie willen aanbieden.

Voorraadbeheer

Dealers hebben de mogelijkheid om hun voorraad actueel te houden. De gegevens worden automatisch het CRM systeem ingeschreven, zodat  Leolux deze gegevens centraal opgeslagen heeft en hier verder mee aan de slag kan.

Integratie 3d configurator

De topmodellen van Leolux zijn uitgewerkt in 3D. Op de website van Leolux kunnen bezoekers zelf kleuren/stoffen etc. instellen om zo hun eigen model samen te stellen.

Hans Filippini
Ivengi is voor ons een zakenpartner die een goede en stabiele webomgeving heeft ontwikkeld. Door de prettige samenwerking en wederzijdse interesse komen we ook tot oplossingen voor uitdagingen buiten deze scope.

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation