Skip to main content
×

Mobiliteit in één handomdraai!

Mobiliteit op een hoger niveau.

Sneller & makkelijker naar je bestemming

Mobility-S focust op bereikbaarheid in Strijp-S in Eindhoven. Innovatie op het gebied van mobiliteit met onder andere slimme parkeeroplossingen en deelfietsen.

Mobility-S richt zich op de mobiliteitsbehoefte van bezoekers en gebruikers van Strijp-S. Zo zijn naast de basis voorzieningen als parkeren en stallen van fietsen ook veel innovaties in onderzoek; denk bijvoorbeeld aan het delen van elektrische auto’s en slimme oplaadmogelijkheden voor auto’s (maar ook fietsen en scooters). Het zo efficiënt mogelijk plannen van je reis met apps, interactieve routeverwijzingen en de integratie met openbaar vervoer is volop in ontwikkeling.

De uitdaging

Het ontwikkelen van een App welke gekoppeld dient te worden met meerdere externe bronnen. De Mobility-S app dient zowel gekoppeld te worden aan de AXA omgeving (sloten van deelfietsen) alsmede aan de Parkres parkeersoftware.
Bij het combineren van deze datastromen is het van belang dat de juiste data wordt uitgewisseld om beter inzicht in managementinformatie te krijgen.

De oplossing

Mobility-S (Volker Wessels) maakt voor haar deelfietsen gebruik van slimme AXA sloten. Als ontwikkelaar van slimme mobiliteitsoplossingen integreert Ivengi deze in één mobiliteitsapp, gecombineerd met de mogelijkheid om toegang te verschaffen aan de abonnementhouders voor parkeerterreinen op Strijp-S.

Daarnaast beschikt Mobility-S over een slimme mobiliteitskaart, zoals op www.mobility-S.nl. Op deze manier hebben de klanten van Mobility-S één app waarmee ze snel en eenvoudig deelfietsen, parkeerplaatsen en laadpalen kunnen reserveren. Intuïtief gebruik en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke aspecten van de oplossing.

Meer weten?

René Wintjens

Business consultant Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation