Contact opnemen
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Servicedesk

Stuur je vragen of technische problemen in via onze Servicedesk.

Servicedesk
iManager

Klik op de link hieronder om in te loggen bij iManager.

iManager
Contact

Withuisveld 24
6226 NV Maastricht
088 20 23 900

Bel ons
Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar onze ontwikkelingen, tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief
Direct naar hoofdinhoud

Elke doelgroep een passende website

Bied elke doelgroep een website met relevante content en zorg daarmee voor meer conversie.

Spreek je doelgroep aan
met een passende website

Om een website voor je doelgroep te laten werken, is het belangrijk om relevante informatie te bieden. Maar soms heb als organisatie meerdere doelgroepen om aan te spreken. Door een overvolle website met álle informatie te bieden, kun je juist je doel voorbij schieten. Verhoog de conversie van je websites en biedt elke doelgroep een eigen website met relevante content. Zo krijgen zij de informatie die ze nodig hebben. 

Zorgorganisaties hebben vaak meerdere doelgroepen. Denk hierbij aan (potentiële) bewoners, verzorgers, werkzoekenden, werknemers, bestuursleden en nog meer. Daarom koos Sevagram ervoor om verschillende websites neer te zetten die elke doelgroep weet aan te spreken. Voor de ontwikkeling hiervan zochten ze een partner met ruime ervaring van sites en applicaties in de zorgsector. Dankzij onze NEN 7510 certificering zit dat helemaal goed!

Over Sevagram

Sevagram is een publieke organisatie in de zorgsector en behoort tot de vijf beste zorgorganisaties van Nederland volgens Zorgkaart Nederland. Ze onderscheiden zich door Planetree, dat draait om ‘person centered care’. Sevagram heeft 22 zorgcentra in Maastricht, Heerlen en Heuvelland en heeft bovendien een tak die servicewoningen verhuurt en beheert aanpalend aan de diverse zorgcentra. De zorg- en dienstverlening varieert onder meer van verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatiezorg, Gasterie tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg.

Sevagram.nl

Voor de corporate website van Sevagram hebben we hun visie vertaald naar een moderne website waarop de verschillende doelgroepen gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Er is daarnaast ook rekening gehouden met enkele opties om de toegankelijkheid te verbeteren. Zo is bijvoorbeeld het lettertype gemakkelijk te vergroten.

De ontwikkeling

De ontwikkeling van deze website is verlopen conform een agile werkwijze. Zowel het ontwerpproces als de uiteindelijke bouw van de website zijn iteratief verlopen zodat er indien nodig tijdig bijgestuurd kon worden.

Voor het ontwerpproces starten we met wireframes om een website eerst functioneel in kaart te brengen. Op basis van de statistieken is een analyse van de verschillende doelgroepen gedaan, zodat de structuur hierop aangepast kon worden. Na wireframes wordt het grafisch ontwerp uitgewerkt en worden de structuur en functionaliteiten gevisualiseerd. Na akkoord op het finale design, is de website gebouwd. 

Sevagram Strategie

Na de ontwikkeling van de corporate site, hebben we ook meegedacht over het ontwikkelen van een strategie-website. Sevagram wilde hun strategie op een aantrekkelijke manier online presenteren en dat hebben we met succes kunnen realiseren. Elk onderdeel van de strategie heeft een eigen karakter gekregen, maar er blijft een samenhang zichtbaar om te tonen dat het met elkaar één geheel vormt.

Werken bij Sevagram

Recentelijk hebben we ook een werkenbij-website voor Sevagram opgeleverd. Omdat zo’n website weer een heel andere doelgroep trekt dan de corporate website, is het goed om deze los te trekken van elkaar. Zo is er voor het bedrijf zelf meer ruimte om zich te profileren als fijne werkgever en worden ook medewerkers aan het woord gelaten.

Daarnaast is voor deze website een API- koppeling met OTYS recruitment software opgezet om het sollicitatieproces nog soepeler te laten verlopen. 

Toekomstplannen

Momenteel werken we aan een nieuwe website voor de stichting Sevagram Verwenzorg. Dit is een aparte stichting die extra activiteiten verzorgd, maar moet in stijl wel passen bij Sevagram. Ook voor deze website wordt rekening gehouden met de doelgroep en uiteraard ook de branding van het bedrijf.

De corporate website blijft in ontwikkeling en ook daar worden binnenkort extra functionaliteiten toegevoegd. 

Contact met Nadine Wendel

CONTACT?

Nadine Wendel

Communicatie & Business Consultant
DEEL DEZE PAGINA