Skip to main content
×

Ivengi weer met vlag en wimpel door ISO27001- en NEN7510-audit

Met vlag en wimpel door
ISO27001- en NEN7510-audit

Een externe auditor toetste deze week of Ivengi.com nog steeds voldoet aan de strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. We hebben de hercertificering succesvol volbracht. Het certificaat wordt per 1 januari 2023 verlengd.

Informatiebeveiliging dik op orde

We zijn trots dat we het certificaat mogen behouden. Zo weten onze gebruikers dat we voldoen aan deze strikte beveiligingsnormen en secuur omgaan met de beveiliging van privacygevoelige data. Wij kunnen garanderen dat we onze processen op orde hebben en snel kunnen handelen in het geval van een storing. En dat we werken op basis van een integere bedrijfsvoering!

ISO27001 in het kort

De norm toont met een set van eisen aan hoe je een doeltreffend ISMS opzet, evalueert en continu verbetert. Het doel: de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van alle gegevens binnen je organisatie beschermen.

Over de audit

Met een goed gevoel gingen we de audit in met KIWA, een Nederlands bedrijf voor testen, inspecteren en certificeren. KIWA voerde willekeurige steekproeven uit in diverse processen. Voor elke steekproef gold dat we het betreffende proces om de risico’s te beheersen en de informatie te beveiligen aan de auditor moesten laten zien. Vervolgens interviewde de auditor verschillende medewerkers van Ivengi om na te gaan of de praktijk overeenkomt met het proces.

Afsluitend

We ontvingen van de auditors de complimenten over hoe wij met z’n allen de kwaliteitsnormen tot onze werkwijze toepassen.

Het doel van deze audit was het voortzetten van onze ISO- en NEN-certificering. KIWA bevestigde ons dat er geen bezwaren zijn om een ander advies te geven.

Jullie hebben het verdiend! - Peter Gielesen (auditor)
Deel deze pagina op
Device Orientation