Skip to main content
×

Ruijters Vastgoed

Corporate website met Realworks koppeling

Overzicht, vastgoed & flexibiliteit

Ruijters Groep. Uw partner. Als financieel adviseur, makelaar, vastgoedmanager of als vraagbaak bij beleggen.

Ruijters Groep. Uw partner. Als financieel adviseur, makelaar, vastgoedmanager of als vraagbaak bij beleggen. Zuid-Limburg is de thuisbasis en het gebied rondom Maastricht, Heerlen, Sittard en Valkenburg kent Ruijters als hun broekzak. Ruijters is er al ruim 55 jaar. Destijds startten ze met de makelaardij en vanaf dat moment zijn ze meegegaan met de tijd, de markt blijven volgen en hebben ze hard gewerkt om klanten goed te blijven bedienen.
 
Vastgoed vereist zowel marktkennis als mensenkennis.
Ruijters kan niet alleen bogen op een lange historie in de markt, maar is met het huidige team aan specialisten helemaal toegespitst op de wensen van de markt van vandaag en in de toekomst, samen met een website die klanten van alle gemakken voorziet.

De uitdaging

Ivengi is al jaren de technische partner van Ruijters wanneer het aankomt op de corporate website (+CMS) en de presentatie van de grote diversiteit aan woningaanbod.

De grootste uitdaging was de juiste koppeling weten te maken met Realworks welke voor de makelaardij natuurlijk een enorm belangrijk component is.

De oplossing

Waar het voorheen begon met de lancering van een eenvoudige website, is het vandaag de dag een bijzonder informatieve website met een dynamische homepagina waarbij een koppeling met Realworks is gerealiseerd voor het tonen van het juiste woningaanbod.

Realworks is een CRM-systeem voor makelaars en andere vastgoedspecialisten waarbij tijdwinst geboekt kan worden doordat objecten niet meer dubbel ingevoerd hoeven te worden en het woningaanbod direct uit Realworks wordt getoond op de website.

Jordy Kuipers, projectmanager Ruijters
Wat ik erg waardeer aan Ivengi is de wijze van communicatie: Ivengi spreekt onze taal.
Deel deze pagina op
Device Orientation