Skip to main content
×

Even voorstellen: Lydie Van Heel

Hi!

Ik ben Lydie Van Heel, een creatieveling in hart en nieren en altijd op zoek naar iets nieuws om te leren.

Van origine kom ik uit Midden-Limburg, maar door mijn studie ben ik in Maastricht beland en hier woon ik ook nog steeds met veel plezier.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag in mijn groeiende indoor jungle terwijl ik series/films/streams kijk of met vrienden online (of offline) aan het gamen ben.
Ook sport ik graag, dit varieert van krachttraining en moderne dans tot mijn ‘inner zen’ opzoeken met yoga en meditatie.
Daarnaast vind ik het ook heerlijk om in de natuur te zijn en hier even af te schakelen van het alledaagse leven. Een mooie balans tussen indoor en outdoor zou ik zeggen.

Lydie Van Heel
Een mooie balans tussen indoor en outdoor zou ik zeggen.

Afgelopen oktober ben ik gestart als Business Consultant bij Ivengi. Goede communicatie is "the key" in elke soort relatie. Het is dan ook mijn doel om de projecten voor zowel intern als extern zo helder mogelijk te houden.
Als projectmanager zorg ik ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt en ben ik de verbindende kracht tussen de klant en onze developers.

Hopelijk zien we elkaar snel onder het genot van een kop koffie of thee in een gesprek voor een nieuw project! Mochten er vragen zijn, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Met innovatieve groet,

Lydie Van Heel

Meer weten?

Lydie Van Heel

Business Consultant Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation