Skip to main content
×

Conversieoptimalisatie & vernieuwing website CFG

Over Charles Feijts Groep

Charles Feijts Groep is gespecialiseerd in verkoop en service van lichte en zware bedrijfswagens, officieel dealer voor IVECO, FIAT, ISUZU en MAXUS Electric. Met deze partners bieden ze een sterk assortiment bedrijfswagens aan, van kleine voertuigen voor inzet in stedelijke omgeving tot (middel)zware trucks voor internationaal transport en offroad trucks met 10x8 aandrijving t.b.v. 50 ton en meer.

CFG is totaalleverancier en serviceverlener van bedrijfswagens voor zakelijke klanten met eigen vervoer, logistieke dienstverleners, gemeentes en Provincie. Vanuit de drie goed bereikbare vestigingen te Born, Heerlen en Venlo werken zij in een gebied dat geheel Limburg bestrijkt, maar ook klanten uit het Belgisch en Duits grensgebied of elders in ons land weten CFG regelmatig te vinden.

Binnen CFG is BUCA Hydrauliek gespecialiseerd in verkoop en serviceverlening van laadkranen, hydraulische afzetsystemen en laadkleppen, officieel dealer voor PALFINGER en EPSILON autolaadkranen en PALIFT afzetsystemen.

Vraagstuk

Charles Feijts Groep, heeft Ivengi enkele jaren geleden een aantal websites laten ontwikkelen. Om beter in te spelen op de digitale wensen van klanten, het verkrijgen van een moderne uitstraling en drie websites met elkaar te integreren, heeft Ivengi wederom het vertrouwen gekregen om conversieoptimalisatie te bewerkstelligen middels een volledige nieuwbouw van de website.

Design, functionaliteit & Google Ad's optimalisatie

De nieuwe website voldoet aan de gewenste uitstraling, waarbij er voldoende aandacht wordt gevestigd op usability. Op basis van statistieken wordt er rekening gehouden met de minimale vereisten, bijvoorbeeld responsiveness. Het design, maar ook de structuur zijn tot stand gekomen door het uitwerken van persona’s, hiermee werd inzichtelijk wat de doelgroepen van de site verwachten. Op basis daarvan zijn functionele schetsen vertaald naar het grafisch ontwerp.

Om te voorkomen dat de website beperkt is in het weergeven en communiceren van dynamische acties van Charles Feijts Groep, wordt in de nieuwe opzet gebruik gemaakt van iFlexible. iFlexible is een module van Ivengi, waarmee het mogelijk is om webpagina’s volledig dynamisch op te kunnen stellen, zonder dat er technische beperkingen bij komen kijken. Gebruikersgemak staat hierbij voorop.

De nieuwe website biedt tevens vervolgkansen om de bestaande Google Ad’s campagnes verder te optimaliseren. Door de nieuwe inrichting zullen landingspages relevanter zijn, kan content effectiever geplaatst worden en is de techniek aangepast aan de hedendaagse standaarden. Dit zal tot gevolg hebben dat de kwaliteitsscore van de campagne kan stijgen, met een CPC (Cost-Per-Click) daling tot gevolg. Hetzelfde budget zal daardoor meer opbrengen!

Toekomst
Met de nieuwe website van CFG is de integratie met BUCA en Strator een feit. Het biedt een gedegen fundering die klaar voor de toekomst is, maar waarop ook additionele functionaliteiten toegevoegd kunnen worden. Denk hierbij aan de integratie met aanvullende kanalen, zoals een bijvoorbeeld narrowcasting. Hierdoor kan er vanuit één platform, snel, veilig en efficiënt digitale processen ondersteund en geoptimaliseerd worden.

Georges Simons, directeur CFG
We zijn zeer blij met het eindresultaat en de reeds prettige samenwerking wordt weer voor langere termijn gecontinueerd.

de heer Simons vertelt:

We hebben Ivengi verzocht om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om onze website in een modern jasje te steken en om aan de hedendaagse behoeften te kunnen voldoen. Gedurende het proces bleek de ontwikkeling van een nieuwe website veel meer kansen en mogelijkheden met zich mee te brengen. Bij Ivengi gaat men verder dan de uitvoeren, er wordt met de klant meegedacht en ze brengen frisse, creatieve en flexibele ideeën in. We zijn zeer blij met het eindresultaat en de reeds prettige samenwerking wordt weer voor langere termijn gecontinueerd.

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation