Skip to main content
×

Bepaal je koers.

Hoe staat je organisatie ervoor?

Ken de feiten, bepaal je richting.

Blind varen op gevoel is voortaan niet meer nodig. Alle stuurmannen en vrouwen hebben tegenwoordig toegang tot enorme hoeveelheden informatie en data. Pas na het kundig combineren hiervan ontstaat stuurinformatie en kun je een koers uitstippelen. Je kunt zelf naderend onheil zien aankomen en het roer omgooien.

Van platte data
naar inzicht

Als we de term 'informatiemanagement' letterlijk nemen, dan betekent het simpelweg: het managen van informatie. Het managen van informatie start bij het inzichtelijk maken van data, veel (big) data. Big Data gaat vooral over het volume, variëteit, snelheid en manier van structuur aanbrengen uit verschillende databronnen. Databronnen die in allerlei organisaties een belangrijk rol vervullen. Denk hierbij bv aan voorraadbeheer, financiële gegevens, cliëntgegevens en andere softwarepakketten of koppelingen.

Is dat
wel veilig?

Met ons eigen ontwikkelde iManager en eventuele koppelingen naar andere software, kan één overzichtelijk dashboard worden gemaakt. In dit dashboard ziet iedere rol in je organisatie direct datgene wat ertoe doet. Ivengi werkt in een volledig beveiligde omgeving waar security & privacy hoog in het vaandel staan. Vanwege verschillende NEN en ISO certificeringen zijn we in staat om de hoge standaard voor informatiebeveiliging en verwerking van data te realiseren. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de AVG en zijn onze producten AVG-proof.

Deel deze pagina op
Device Orientation