Skip to main content
×

Let's connect

Alles is verbonden. Doe je mee?

Smart city, smart people

Ongemerkt raken we steeds meer met elkaar verbonden. Het lijkt soms heel ver van je bed, maar stiekem raken we met z'n alleen steeds meer gewend aan het gemak dat deze ontwikkeling met zich mee brengt. Hoe speel je hier op in, zodat niet alleen je apparaten maar je hele organisatie smart wordt?

Think
out of the box

Bakens, NFC, narrowband IT, allemaal termen en technieken van IoT. Ze stellen ons in staat om producten en klanten te volgen, te bedienen en je dienstverlening te verbeteren. Behoorlijk disruptief voor je hele businessmodel, maar door nu aan te haken vergroot je de kans dat je concurrent hier nog niet aan heeft gedacht. Of dit nou is door te meten wanneer de bomen aan de groene loper in Maastricht water nodig hebben en hoe het met ze gaat, of het volgen van gevoelige ouderen met alzheimer. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

En ik
dan?

Veel mensen zijn bang voor de veranderende wereld en het effect hiervan op hun persoonlijke leven. Zijn mensen straks overbodig? Hoe zit het met mijn werknemers? Wij geloven er heilig in dat dit soort veranderingen onontkoombaar zijn en altijd al hebben plaatsgevonden; denk aan de introductie van de lopende band, de auto, of zelfs de smartphone. Aanpassen en flexibel mee durven groeien zijn sleutelwoorden. Stel je open voor de nieuwe mogelijkheden en groei mee!

Deel deze pagina op
Device Orientation