Skip to main content
×

Uitstekende klantenservice?

There's an app for that.

Full service, óók in apps

Als gerenommeerd softwareontwikkelaar weten we heel goed welke meerwaarde een app kan bieden. Gewoon online zijn is niet meer voldoende in een wereld waarmee je met één klik op je smartphone alles kunt regelen. Van navigeren naar je eindbestemming tot het boeken van een parkeerplek. Bij ons zit je goed voor een app op maat waarmee jij de beste service kunt bieden. Niet alleen voor een gewone app, maar we kunnen ook een Progressive Web Apps (PWA) ontwikkelen. 

Altijd
en overal

Stel je eens voor. Tijdens een klantgesprek zijn de bestelhistorie of openstaande offertes online beschikbaar voor je accountmanager zodat hij weet waarop in te spelen. Of direct een werkbon op het scherm ondertekenen die wordt doorgestuurd naar je administratie zodat je sneller kunt factureren.

Weet jij op welke manier een app je bedrijf een boost kan geven? We denken hierin graag met je mee voordat we voor jou een app op maat ontwikkelen.  

Bied meer
in een app

Kom dichter tot je klant door hen meer te bieden dan de standaard website. Verzamel relevante diensten en informatie in één aantrekkelijke app door vooraf te analyseren waar ze écht op zitten te wachten.

Geef je klanten geen kopie van een online brochure, maar zorg voor interactie, snelheid, gemak en overzicht.

Deel deze pagina op
Device Orientation