Skip to main content
×

24/7 service

Alles onder controle.

Service 2.0

Massacommunicatie ligt in het verleden, de toekomst is gastvriendelijke communicatie afgestemd op de ontvanger, met een hoge servicegraad. Met self-service portalen ben jij & jouw informatie, 24x7, gebruiksvriendelijk, gastvrij en gestroomlijnd online bereikbaar. Vroeger was zenden en ontvangen heel normaal, tegenwoordig liggen verwachtingen hoger en wij hebben de klantvriendelijke oplossingen in huis.

Self-service
portaal

Altijd bereikbaar voor je klanten, véél betere service, géén wachttijden en een enorme hoge klanttevredenheid. Een mooi doel voor ondernemers, maar hoe wordt dit realiteit? Of het nu gaat om informatie delen, service aanvragen afhandelen of storingen aannemen, met een gebruiksvriendelijk Self-Service Portaal kun je op een uiterst gastvrije manier altijd bereikbaar zijn.

Hoge service
lage kosten

Self Service portalen stellen je organisatie én je klanten in staat om online repetitieve handelingen zelf af te handelen. Of het nu gaat om het verkrijgen van inzicht in persoonlijke gegevens, het invullen van meterstanden of het melden van een storing, het is allemaal mogelijk met onze portalen en ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij koppelen graag met achterliggende systemen, zodat je volledige workflow in één keer klopt.

Deel deze pagina op
Device Orientation