Skip to main content
×

Zorginstelling SGL

en een geheel nieuwe digitale benadering

Ivengi verstevigt haar online positie in de zorgmarkt

Een tijd geleden is Ivengi gevraagd om deel te nemen aan de aanbesteding voor het boeiende web-vraagstuk van SGL. Na het doorlopen van de selectieprocedure is Ivengi als duidelijke winnaar gekozen.
Een zeer uitdagend traject omdat het vraagstuk verder ging dan de realisatie van een standaard website. Een geheel nieuwe digitale benadering van de markt met diens uiteenlopende doelgroepen door het uitwerken van de optimale customer journey, de nadrukkelijke wens om beter gevonden te worden, een gebruikersvriendelijk onderhoud van het digitale platform en inzicht in online prestaties maakte het vraagstuk interessant voor Ivengi.

SGL heeft haar visie, vraagstuk en uitdagingen duidelijk verwoord en aangegeven wat de plek van de website is. Dit moest de spil te worden in een drieluik tussen kennis, gedrag en houding, waarbij de gedefinieerde doelgroepen voorzien worden in hun actieve en passieve behoefte voor informatie en communicatie. Dit ter versterking van het imago van SGL, optimalisatie van de cliënten stroom en het opbouwen van relaties met de doelgroepen. Daar het vraagstuk niet door één communicatiekanaal beantwoord kan worden, is het van belang digitale middelen niet separaat in te zetten, maar dit middels een multi channel benadering te faciliteren. Hierdoor kan content op eenvoudigere wijze worden gedistribueerd en worden bezoekers beter begeleid naar de plek waar hun antwoord staat.

Klonk als een uitdagende taak, zeker gezien alle aanverwante mogelijkheden omtrent de diverse locaties, producten & diensten, social media kanalen, e-mailmarketing, subsites en meer!

Middels onze Scrum projectaanpak, ons flexibele & veilige cloudplatform, het team van online professionals en de aanwezige kennis en ervaring, is SGL ondertussen gegarandeerd van zowel een proactieve professionele partner als een toekomstbestendige, duurzame en onderscheidende oplossing die niet alleen aan de vraagstelling voldoet, maar overstijgt! Gaat SGL Optimaal Digitaal? Check hun website voor het antwoord!

Klant aan het woord

“We hebben samen met Ivengi een nieuwe website ontwikkeld voor SGL. Tijdens de voorbereiding en ontwikkeling liepen de gesprekken soepel en dacht Ivengi goed mee met ons, zodat onze wensen zo goed mogelijk konden worden omgezet naar functionaliteiten en een ontwerp. Het is een echte co-creatie geworden, waarin we in alle openheid alles met elkaar hebben kunnen bespreken. Aanpassingen werden doorgevoerd totdat alle partijen tevreden waren. Ivengi is een bedrijf dat zeer toegankelijk is en snel reageert op vragen. Daarbij is het fijn om een paar vaste aanspreekpunten te hebben die weten waar het over gaat en die snel en adequaat kunnen reageren. De bouw van de website en de verdere uitvoering verliep ook goed. Het systeem iManager is toegankelijk en de doorlopende ondersteuning via Ivengi verloopt prettig.”

Sandra Kamperman-van Sloun, senior communicatieadviseur bij SGL
Al met al was het een succesvol gezamenlijk project met als eindresultaat een website waar we ons weer mee kunnen laten zien!

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation