Skip to main content
×

Giften & subsidieportaal voor Elisabeth Strouven Fonds

Transparantie & governance in één flexibele omgeving.

Niet langer het best bewaarde geheim van Maastricht.

Het Elisabeth Strouven Fonds in Maastricht heeft transparantie en eerlijk zakendoen hoog in het vaandel staan. Welke rol speelt software hierin?

Jaren geleden hield het fonds nog elke dag de brievenbus in de gaten, in afwachting van een aanvraag. Die tijden van inertie zijn voorbij. Het vroeger zo gesloten Elisabeth Strouven Fonds heeft de deur van zijn kantoor opengezet. De op maat gemaakte software voor Elisabeth Strouven Fonds helpt deze transparantie niet alleen intern, maar ook voor de buitenwereld te verbeteren.

Sneller het
juiste besluit

Interne werkafspraken worden via een heldere workflow vorm gegeven in de software, waardoor iedereen direct ziet wat wanneer moet gebeuren. Deze manier van werken biedt inzicht in het proces van aanvraag tot besluit en evaluatie, waardoor snel en gefundeerd besloten kan worden of een aanvraag wordt goedgekeurd of niet. 

De uitdaging

Het samenvatten van alle werkprocessen bij het fonds tot één gebruiksvriendelijke applicatie. Het platform moet geschikt zijn voor projectadviseurs, die dagelijks erin werken, maar vooral ook voor (extern) bestuur, dat heel eenvoudig en snel de juiste info moet kunnen bekijken. Alleen door deze informatie toegankelijk en overzichtelijk te presenteren, kunnen besluiten snel en gefundeerd worden genomen.

De oplossing

Naast de gestelde eisen aan de workflow en bijbehorende communicatie, voorziet de maatwerk applicatie inmiddels in alle wensen die aan een subsidieportaal worden gesteld. Alle interne en externe communicatie verloopt via het platform, i.p.v. via minder veilig en onoverzichtelijke e-mail. Het platform is daarnaast ook een kennisbank en dé plek waar alle informatie over aanvragers, projecten en externe relaties wordt beheerd. De managementinformatie op het dashboard, direct inzichtelijk na inloggen, maakt het nog beter passend bij de wensen van moderne vermogensfondsen.

Meer weten?

Lotte Wolting

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation