Skip to main content
×

Website + intuïtief bestelproces

Altijd de juiste keuze.

Snel en betrouwbaar verhuren en verkopen

Janssen Riotech is partner voor rioleringstechniek en biedt voor iedere buis passende afsluitoplossingen.

Naast het hoofdkantoor in Eijsden bedient Janssen Riotech ook klanten vanuit Zoetermeer. Door de centrale ligging in de Randstad behoren onder meer de randstedelijke nutsbedrijven en bedrijven in de petrochemische industrie en de Rotterdamse en Amsterdamse havengebieden tot het Zoetermeerse klantenbestand.  Met name de snelle levering en de directe nabijheid van een afsluiterspecialist wordt door klanten bijzonder gewaardeerd. 

De uitdaging

Verschillende externe bronnen vormden de basis voor de dagelijkse werzaamheden. De wens was om functionaliteiten als klantgegevens, voorraad en rapportages, maar uiteraard ook beschikbaarheid, prijzen, transportcodes, voorraad vs verhuur, producten etc., in één webportal te krijgen. 

De oplossing

Na analyse van het koop-proces van de verschillende doelgroepen is een website ontwikkeld waar een zogenaamde wizard middels een aantal vragen en innovatief zoekalgoritme, het meest relevante product laat zien. Op deze manier kunnen klanten gerust zijn dat het juiste product wordt aangeschaft.

Met behulp van de wizard worden direct de huurprijzen inzichtelijk en verschijnt de optie om het product te reserveren. Daarnaast worden in een afgeschermde omgeving klantdocumenten zoals handleidingen geplaatst t.b.v. veiligheid van gebruik van materialen.

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation