Skip to main content
×

mijnJOEP maakt zorg zichtbaar

Kijk op kosten, zicht op zorg

Alle zorgprocessen in één helder zorgportaal

JOEP. is een product van Qurentis en Vandaag Zorgvernieuwing

De zorg staat voor een grote transitie / kanteling: in plaats van te praten over cliënten, moet er met cliënten gesproken worden. Door de relatie tussen de cliënt, de hulpverlener en zorgaanbieder te bevorderen wordt inzicht geboden in het zorgproces en de uitkomsten hiervan. Dit verhoogt de efficiëntie van de zorgaanbieder.
JOEP. is een innovatief cliëntportal met netwerkradar. 

De uitdaging

De portal en app moest laagdrempelig in gebruik zijn en cliënten stimuleren om feedback te geven.

De ‘sociale omgeving’ van de cliënt kon periodiek vragen beantwoorden waardoor we op een netwerkradar meetbaar de effectiviteit van de geboden zorg inzichtelijk kunnen maken.

Verschillende applicaties en functionaliteiten moesten samenkomen in één platform; denk hierbij aan metingen vanuit een vragenlijst, tonen van zorgplannen, input van cliënten en zorgverleners, periodieke scores en input vanuit agenda functionaliteit (Qurentis). 

De oplossing

De oplossing bestaat uit een portal waarin inzicht gegeven wordt in de geleverde zorg, de agenda en er kan contact gelegd worden met de zorgverlener en een netwerkradar. 


Cliënten en haar familie kunnen hierop inloggen en krijgen o.a. inzicht in de rapportages van de hulpverlener(s), zorg- en behandelplannen, de agenda, de netwerkrader en kunnen op een laagdrempelige wijze contact leggen met de hulpverlener.
 

Doordat een cliënt ook feedback kan geven op rapportages en bijv. met emoticons kan aangeven hoe hij/zij zich iedere dag voelt, kan tijdig ingegrepen worden mocht iemand zich slechter voelen. Dit werkt veel laagdrempeliger en effectiever dan eerdere manieren van communiceren.

Meer weten?

Lotte Wolting

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation