Skip to main content
×

Wiertz personeelsdiensten vacatures app

Altijd op de hoogte van de laatste vacatures!

Altijd het werkaanbod dat bij je past!

Met ruim 15 kantoren is Wiertz Company het sterkst lokaal vertegenwoordigd uitzendbureau in Limburg. Met haar labels Wiertz Personeelsdiensten, Payroll Limburg.nl, Payroll Nederland.nl, Contracting Limburg, ZUID recruiters, ZUID juristen en ZUID salarisverwerkers biedt Wiertz Company een dienstverlening aan die past binnen een professioneel personeelsbeleid en die bijdraagt aan het succes van organisaties.

Met de nieuwe Wiertzvac App heb jij al haar vacatures nu letterlijk 24/7 in je broekzak en wordt het scoren van een leuke baan een koud kunstje! Scroll eenvoudig door onze vacatures, ontvang automatisch bericht van nieuwe vacatures die helemaal bij jou passen en reageer hier direct op vanuit de app! Hoe makkelijk wil je het nog hebben?

De uitdaging

Om het actuele vacature aanbod te zien, waren geïnteresseerden afhankelijk van de website en de nieuwsbrief. 
Alle vacatures zijn geregistreerd in een vacatureregistratie systeem (ATS) en dienen middels een geautomatiseerd proces dynamisch opgehaald te worden. De interne organisatie mag hiermee niet belast worden, maar moet ondersteuning krijgen via een extra communicatiekanaal waarin een compleet en actueel aanbod bij de doelgroep uitkomt.

De oplossing

Dit is dé app voor mensen die op zoek zijn naar een uitzendbaan of naar een vaste baan in de buurt. Er kan gezocht worden op basis van de eigen GPS-locatie vanuit de telefoon of middels een postcode naar wens waardoor direct interessante banen in de buurt zichtbaar worden. Er kan rechtstreeks gesolliciteerd worden en het is mogelijk om favoriete vacatures op te slaan. Tenslotte ontbreken de contactgegevens niet zodat direct een vestiging in de buurt bezocht kan worden. Download de Wiertzvac App hier en reageer direct op een leuke baan!

    

een nieuwe carrière
start bij Wiertz

Meer weten?

Laszlo Graven

Business manager Plan een gesprek
Deel deze pagina op
Device Orientation