« Terug naar overzicht

House Of Social Media

Over House Of Social Media:

House of Social Media is gevestigd in Venlo en wordt geleid door Marjolein Bongers. Zij houden zich bezig met het adviseren van bedrijven, gemeentes en instellingen omtrent het succesvol inzetten van social media. Marjolein combineert haar commerciële en creatieve internetervaring met een gedegen kennis van de social media platformen. Inmiddels heeft House of Social Media al aan meer dan 200 bedrijven verder op weg geholpen in de wereld van social media. 


Marjolein Bongers - House of Social Media
"Ivengi is een zeer creatief bedrijf, ze schakelen snel en luisteren echt naar de klant. Ik ben dan ook heel erg tevreden over onze samenwerking en het resultaat van de website!"
Marjolein Bongers

Vraagstelling:

House of Social Media had voorheen een website op basis van het Joomla Open Source systeem. Tot twee keer toe werd de website gehacked omdat deze door de vorige webbouwer niet voorzien werd van de laatste updates. Omdat het voor House of Social Media enorm belangrijk is om een professionele website te hebben die past bij de manier waarop zij zich in de markt positioneren is Ivengi, als partner van House of Social Media, gevraagd om een voorstel te maken.

Oplossing:

Op basis van de wensen en eisen van House of Social Media is een ontwerp gemaakt die past bij het bedrijf. Er is veel met blokken en kleuren gewerkt en uiteraard zijn alle relevante Social Media kanalen geïntegreerd binnen de website. In de nieuwe situatie kunnen zij de website volledig in eigen beheer bijwerken en aanpassen. Zo kunnen blogs, referenties, foto’s en filmpjes eenvoudig via het iManager CMS online geplaatst worden. Een bijkomend voordeel is dat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken of het CMS nog wel voldoet aan de laatste technische eisen. Het iManager platform wordt nl. continue geüpdate waardoor de problemen uit het verleden ook tot het verleden horen.