« Terug naar overzicht

Sef Thissen

Sef Thissen over de samenwerking met Ivengi:

Dan is het zover, je begint je te ergeren aan je eigen website. Een site die eigenlijk jouw verhaal moet vertellen en waar je dus gewoon trots op moet zijn.

In mijn geval was er veel gebeurd in mijn artistieke leven waardoor de website mijn verhaal niet meer vertelde en dus geen enkele verbinding meer had met mijn artistieke identiteit. In deze fase kwam ik in contact met Chris Herben van Ivengi. We plande een gesprek en ik vertelde Chris wat ik allemaal deed. Op weg naar huis realiseerde ik mij dat het zo veel is en dat het eigenlijk niet mogelijk is om dit in een website op een overzichtelijk en begrijpelijke manier te vangen.

Hoe maak je een website van een bariton die het TV programma LEF! presenteert en ook nog de geestelijk vader is van Viva Classic live? Een agenda, discografie, Opera 2.0.....het moest er allemaal op.


Sef Thissen
"Wat is dit een super vette site! Ik ben echt heel erg blij!!!!!"
Sef Thissen

Enkele weken later kreeg ik een uitnodiging om naar Maastricht te komen. Zeer gastvrij werd ik ontvangen in het prachtige pand van Ivengi. Na mijn kennismaking met Ivo Rulkens kreeg ik een presentatie van wat mijn nieuwe site zou moeten worden. Vol ongeloof heb ik gekeken en geluisterd. 

Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat het Ivengi gelukt is om een website te bouwen die mijn verhaal vertelt, met een uitstraling die past bij mijn persoon en bij mijn werk. Maar bovenal ben ik het meest blij met de service. Iedere gestelde deadline is bij dit bedrijf een zekerheid en het bedieningsgemak aan de achterkant geeft zelfs mij het gevoel dat ik er verstand van heb. 

Je moet in je leven vaak keuzes maken en de keuze voor Ivengi was de beste!

Een top bedrijf en een mooie partner voor Viva Classic Live. Ik ben daar oprecht trost op.